bobas, ja mam 270 tyś i nie pali od 3 tygodni ponad
Poproszę o opinię na temat poniższych aut:
Zwiń
X
-
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Guguś, odnośnie Lagun mogę ci cos powiedziec bo sam miałem Lagune I ph II kombi z 2000 r.
Obie te Laguny wyglądają o.k. i nie widac w nich nic podejrzanego. Jednak odrzuciałbym tę z ostatniego linku , bo jest to model z przed liftu. Posiada jeszcze stary silnik 1.8 (90KM) nie ma w wyposażeniu, klimy, poduszki pasażera i EBV i odólnie jest ubozszy.
co do tej Laguny: http://autostrada.otomoto...-C12299605.html to wyglada o.k. jest to wersja po lifcie. Nie jest przesadnie bogata ale to co niezbedne ma. Silnik 1.6 16V nie jest domonem prędkości zwłaszcza w kombi (najlepiej byłoby poszukać 1.8 16V albo 2.0 16V). Ale ogólnie auto jest fajne, uważałbym tylko na ten przebieg, bo moim zdaniem jest on o jakieś 100 tys wyższy . Jednak jesli mam być szczery to poszukałbym na twoim miejscu Laguny I ph II kombi z 2000 r. z polskigo salonu w wersji Millenium. Była to seria luimitowana dostępna na rynku polskim w 2000 r. w 3 pakietach wyposazenia RTE,RXE i RXT która charakteryzowała sie bardzo bogatym wyposazeniem już w wersji podstawowej RTE (4 el. szyby, podgrzewana szyba przednia, auto klima, 4 poduszki itd).Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz